Viladecans The Style Outlets celebra el seu primer aniversari

Ho farà amb música, descomptes i sorpreses per a tota la família

Viladecans The Style Outlets celebra el seu primer any agraint el gran acolliment en el seu entorn i la fidelitat dels visitants, i vol compartir-ho amb una setmana d'activitats i descomptes especials. Del 20 al 28 d'octubre, l’outlet engega una campanya de promocions tant per a compres en l’outlet com en la seva tenda online. Els seguidors de Viladecans The Style Outlets en xarxes socials també podran optar a sorteigs.

the style outlets kTd 620x349abc

Així, els visitants del centre poden participar en el sorteig de targetes regal de 30, 50 i 100€ presentant un tiquet de compra per valor igual o superior a 20€. En aquesta setmana promocional, els premis en targetes regal superen els 2.500€. A més, les persones que presentin dues o més tiquets de compra per valor igual o superior a 50€ entraran en el sorteig d'un cotxe elèctric Renault TWIZY, una aposta moderna i ecològica en línia amb la filosofia mediambiental de Viladecans The Style Outlets. Els tiquets de compra es rebran en el Punt d'Informació i en l’estand d'hostesses, habilitat per a aquesta promoció setmanal.

Per la seva banda, les marques del centre oferiran preus especials entre el 26, data que coincideix amb el Superjueves i els seus descomptes únics, i el dissabte 28, dia de la gran festa d'aniversari.

La jornada de tancament de la setmana d'aniversari estarà centrada en activitats, sorpreses durant tot el dia i l'actuació especial del grup Sidecars, a les 19 hores.

sidecars

Més premis online

Entorn del concert de Sidecars, entre el 20 i el 27 d'octubre s'ha organitzat un concurs per guanyar 6 entrades dobles de Meet & Greet amb el grup, al costat del sorteig de més targetes regalo. En concret, el divendres 27, els followers de ViladecansStyle poden optar a fer-se amb una targeta regal de 10€ cada hora, per a compres al centre el dissabte 28.

Aquestes promocions continuen en la i-shop del 20 al 25 d'octubre, ja que per compres superiors a 60€, es regala una targeta de 10€, i per compres de més de 100€, una targeta de 20€, en tots dos casos per gastar a Viladecans The Style Outlets.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix