Acord per impulsar la indústria 4.0 a Sant Feliu i Sant Just

El projecte oferirà l'acompanyament d'una consultora, que farà un assessorament individualitzat amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses

Els ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat i de Sant Just Desvern han signat un conveni per desenvolupar, de manera conjunta, el projecte d'impuls a la indústria 4.0 adreçat a empreses.

El projecte, que compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, oferirà a cinc empreses santfeliuenques i tres santjustenques l'acompanyament d'una consultora, que farà un assessorament individualitzat amb l'objectiu de millorar la competitivitat d’aquestes. Aquesta consultoria es realitzarà en dues fases al llarg dels sis mesos de durada del programa: una primera diagnosi dels processos, i la posterior creació d'un pla d'acció per desenvolupar projectes que tinguin relació amb la indústria 4.0. Aquests contemplen des de la implantació de sistemes d'automatització industrial amb comunicació sense fils entre els seus diferents components, fins al desplegament de processos de 'Big Data' mitjançant la capacitat de reunir dades, gestionar-les i analitzar-les. La finalització del projecte es preveu l'abril de 2018, moment en què es presentaran els primers resultats en una jornada final adreçada a les empreses d'ambdós municipis.

L'alcaldessa accidental de Sant Feliu, Lourdes Borrell, i l'alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà, van realitzar la signatura de l'acord en un acte al que també van assistir la regidora d'Activitat Econòmica, Ocupació i Treball als Barris Maria Cinta Daudé, i la regidora d'Ocupació i Empresa del municipi veí, Carrasumada Serrano.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix