SEAT llança un programa d'innovació per a la transformació 4.0

La iniciativa, anomenada “Breaking FAB”, ofereix a partners externs la possibilitat de proposar solucions que millorin els processos productius de la fàbrica martorellenca

SEAT ha llançat un programa d'innovació oberta destinat a captar talent més enllà de la companyia, per accelerar la transformació 4.0 de la seva fàbrica de Martorell. Sota el concepte “Breaking FAB”, l’empresa convida a emprenedors i startups, dissenyadors, estudiants i investigadors de qualsevol part del món a conèixer els seus principals desafiaments digitals en l'entorn productiu i proposar solucions creatives i innovadores per donar-los resposta.

“Breaking FAB” té com a objectiu incorporar la creativitat i la innovació com a part fonamental del procés productiu de SEAT, aplicant un plantejament diferent, obert a talent extern i que potenciï noves formes de col·laboració. En un esdeveniment que tindrà lloc el proper 26 d'octubre, SEAT obrirà la fàbrica de Martorell a professionals que comparteixin amb SEAT la seva passió per la innovació i la tecnologia. En una expedició pel cor de la companyia, els participants podran conèixer quins són els reptes pels quals poden proposar les seves idees.

3 IMG 0200 HQ

El vicepresident de Producció de l'automobilística, Andreas Tostmann, ha assenyalat que “SEAT es troba en un procés de foment constant de la innovació, i aquesta iniciativa és un clar exemple d'això. En els últims anys hem fet de Martorell una de les fàbriques més intel·ligents i digitalitzades del sector. Amb aquesta iniciativa, obrim les nostres portes al talent extern per fer un pas més en la nostra transformació 4.0.”

Tots aquells interessats a participar en la plataforma “Breaking FAB” podran inscriure's fins al proper 18 d'octubre a través de la web www.seatbreakingfab.com. Els aspirants hauran d'argumentar quin és la seva motivació per assistir i quins coneixements i experiència poden aportar als reptes plantejats. Després de la trobada, els participants podran proposar les seves idees i iniciatives per resoldre els reptes de la companyia i optar a convertir-se en part de la seva xarxa d'innovació.

5 fc 170324 1469 HQ

Ecosistema de partners

Més enllà de producció, SEAT treballa des de fa temps en diferents àmbits per adaptar-se als reptes del futur i els canvis que es plantegen en el sector de l'automoció. A través del Easy Mobility Team, l'equip transversal de la companyia creat per accelerar la seva transformació digital, SEAT està conformant el seu propi ecosistema de partners amb l'objectiu d'oferir al conductor experiències de mobilitat “EASY”, digitals i connectades.

Entre les col·laboracions acordades recentment destaquen les de Google i Amazon, que permetran a SEAT integrar en els seus cotxes el sistema de navegació Waze i el servei de veu interactiu Alexa. A més, SEAT també ha segellat aliances amb companyies com SABA, per crear serveis relacionats amb el cotxe i l'aparcament; i amb emprenedors i startups com les participants en l'accelerador de la companyia SEAT Accelerator by Connector, que desenvolupen diferents projectes relacionats amb el futur del sector de l'automòbil.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix