Obre les portes l’Agència Tributària de Catalunya a Sant Feliu

La nova oficina dona servei a la comarca del Baix Llobregat

Avui 4 de setembre obre les portes la nova oficina de l’Agència tributària de Catalunya (ATC) a Sant Feliu de Llobregat. L'oficina dona servei a la comarca del Baix Llobregat. Junt amb l'oficina de Sant Feliu, també ha començat a funcionar 4 les oficines territorials de l'ATC de Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès, Figueres, la Bisbal d'Empordà, Santa Coloma de Farners, la Seu d'Urgell, Reus i Tortosa, a més de 13 oficines compartides amb l'administració local. En total, les noves oficines se sumaran a les tres que existeixen actualment per constituir una xarxa de 32 oficines per tot el territori català. En total, al conjunt d'oficines de l'ATC hi treballaran 800 persones.

Serveis a l'abast

Els principals serveis que s'oferiran des d'aquestes oficines són la gestió d'expedients tributaris, la cita prèvia, la presentació d'autoliquidacions de tributs gestionats per l'ATC, el registre de documentació, així com la facilitació d'informació sobre els tributs que gestiona l'ATC i d'altres ens locals i supramunicipals.

Les oficines de l'ATC s'afegeixen als 161 punts d'informació i finestreta única de la xarxa Tributs de Catalunya, a través dels quals la Generalitat pretén acostar-se més a la ciutadania i oferir un servei més eficient.

 

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix