El Consell Comarcal acull la I Trobada d’empreses responsables i ètiques

L’acte, “El Baix es mou”, ha aplegat al voltant del centenar de persones

La Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Llobregat ha acollit aquest matí la primera Trobada d’empreses responsables i ètiques del Baix Llobregat, “El Baix es mou”, organitzada pel Grup Incorpora Baix Llobregat, i que ha aplegat un centenar de persones que apliquen en el seu dia a dia la responsabilitat social corporativa. Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal, Enric Net, president de Cordibaix i Jaume Farré, director del Departament d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària “La Caixa” han estat els encarregats d’obrir l’acte.

El president del Consell Comarcal ha destacat el treball coordinat que realitzen les entitats que conformen el Grup Incoropora del Baix Llobregat, un treball en xarxa que fa que els recursos i esforços que s’avoquen per cobrir les necessitats de les empreses i persones, siguin més eficients i s’assoleixin amb una major efectivitat els objectius que es persegueixen. Tanmateix ha remarcat que a la comarca existeixen menys desigualtats que a la ciutat de Barcelona, fet que posa en valor la feina realitzada al Baix Llobregat.

D’altra banda, Xavi Paz, conseller de Polítiques de Benestar i Desenvolupament Social, ha tancat l’acte afirmant que el Consell Comarcal sempre estarà obert a l’acollida d’actes que afavoreixin l’enfortiment de xarxes adreçades a la inserció de col·lectius amb especials dificultats.
 
La xarxa d’entitats socials del Programa Incorpora de L’Obra Social de la Fundació La Caixa, constitueix una suma d’esforços en el desenvolupament d’accions de prospecció empresarial i d’intermediació laboral entre empreses i persones amb especials dificultats en procés de recerca de feina.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix