Scutum inaugura a Molins de Rei una nova fàbrica

El fabricant català té la capacitat de produir 10.000 motos elèctriques i 12.000 bateries a l’any

El fabricant català Scutum va inaugurar ahir a Molins de Rei la seva nova factoria amb capacitat per fabricar 10.000 motos elèctriques i 12.000 bateries a l'any duplicant la seva producció actual. La planta, que ha suposat una inversió de 6 milions d'euros i és la primera d'Europa dedicada exclusivament a la fabricació d'aquest tipus de vehicles, donarà feina a 37 persones entre enginyers, tècnics i comercials.

Segons ha explicat el CEO de la companyia, Carlos Sotelo, a l'ACN la nova factoria vol donar resposta al fort increment de les vendes els últims anys. De fet, el fabricant català, líder de vendes a l'Estat amb un 40% de la quota de mercat, va tancar el 2016 amb un increment de les vendes del 255% respecte l'any anterior. Les noves instal·lacions de Molins de Rei substituiran les actuals d'Esplugues de Llobregat que acolliran el departament d'I+D.

scutum 3

Acte, amb l’alcalde

La inauguració de la nova fàbrica d'Scutum, que a partir d'ara passarà a dir-se Silence, la denominació que ja utilitza al mercat internacional, ha comptat amb la presència del seu fundador i CEO, Carlos Sotelo; el Director Gerent de AEDIVE, Arturo Pérez de Lucía; la Directora General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya i Consellera Delegada d'ACCIÓ, Núria Betriu; i l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramón Casals, entre d'altres.

A dia d'avui, el fabricant català té presència a 14 països d'arreu del món com ara França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Països Baixos, Portugal, Mèxic, Austràlia o Tahití, entre d'altres. Un llistat en continu creixement que, segons la companyia, requerirà mà d'obra altament qualificada en els processos de fabricació i desenvolupament en la nova planta de Molins de Rei. La fàbrica, dissenyada amb els seus colors corporatius, verd i blanc, compta amb línies de muntatge i subconjunts, i un punt de control de qualitat amb banc de proves, en el que tècnics i enginyers comproven que els escúters acabats estiguin en perfecte estat per a circular i amb totes les garanties.

scutum 2

A més, disposa d'una zona de muntatge de bateries inèdita a Europa. Les noves instal·lacions també compten amb oficines comercials i de màrqueting, un magatzem de vehicles, un altre d'hermètic per a les cel·les de les bateries, aparcament i una zona exterior de càrrega de vehicles elèctrics.

Redacció / Foto: Scutum

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix