Neix Starting, amb seu al Centre de suport a l’Empresa de Gavà

Un nou espai on fer créixer projectes empresarials de sectors estratègics

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va presentar ahir Starting, un nou espai destinat a potenciar la creació, posada en marxa i consolidació d’activitats empresarials innovadores i de sectors estratègics al territori. Amb seu al Centre de Suport a l’Empresa, Starting és un indret innovador on s’ajudarà els emprenedors i a les empreses a créixer en un entorn ideal: situat estratègicament en el Parc Empresarial de Gavà, a prop del Parc Mediterrani de la Tecnologia, i a pocs quilòmetres de les principals infraestructures de connexió internacional.

El nou espai també afavorirà que les diferents iniciatives empresarials que s’hi allotgin col·laborin entre elles i cooperin amb les ja operatives en el Parc Empresarial de Gavà, generant així transferència de coneixement. Els projectes instal·lats a Starting formaran part d’un ecosistema d’innovació on es podran beneficiar d’infraestructures i serveis que els ajudaran a accelerar i fer créixer el negoci. Entre aquests serveis destaquen alguns com l’acompanyament i suport tècnic; formació en les diferents àrees de gestió empresarial; contactes amb mentors; networking efectiu; i interrelació i cooperació entre les empreses que en formin part.

Raquel Sánchez ha assegurat que l’Starting pretén englobar tots els serveis i tot aquest nou concepte que volem prestar com a servei a les noves activitats econòmiques que s’instal·lin a la nostra ciutat”. L’alcaldessa ha destacat que en aquest nou espai “volem donar preferència sobretot a aquelles empreses de sectors estratègics, innovadors i creatius, i per tant empreses que tenen a veure amb la sostenibilitat, l’economia verda, l’economia circular, o que incorporen noves tecnologies.”

Modalitats d’ús

Starting ofereix tres modalitats d’ús: viver d’empreses, coworking i domiciliació. La modalitat de viver d'empreses innovadores ofereix despatxos independents d'acollida temporal per a empreses en els primers anys d'activitat. L’espai coworking és una zona de treball individual en un entorn dinàmic de treball compartit. I per últim, la domiciliació d'empreses és un servei adreçat a empreses no allotjades per rebre la correspondència i establir el domicili social.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix