L’empresa automobilística SEAT rep un nou reconeixement

Va ser guardonada amb el Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

SEAT ha estat una de les companyies reconegudes amb el Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, atorgat per l'Ajuntament de Barcelona. El premi, que consta de quatre categories en funció del nombre de treballadors, vol reconèixer públicament la labor de les organitzacions compromeses amb la millora de la gestió del temps i de l'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social.

En un acte celebrat a l'Ajuntament de Barcelona, presidit per l'alcaviealdessa de la ciutat, Ada Colau, el vicepresident de Recursos Humans de SEAT, Xavier Ros, va recollir el premi en representació de la companyia. El jurat, format pels representants de tretze organitzacions rellevants de la ciutat i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, va destacar la labor de SEAT en la promoció de mesures innovadores en el sector industrial i que afavoreixen la conciliació, i la seva incorporació al conveni col·lectiu. Entre aquestes, la flexibilitat horària d'entrada i l'ampliació i flexibilització dels permisos retribuïts previstos en l'Estatut dels Treballadors, i el teletreball com a prova pilot per als treballadors d'oficina.

seat.premi.2

Nou servei pels treballadors

A més, també va tenir esment especial el Centre d'Atenció i Rehabilitació Sanitària (CARS) que SEAT engegarà en les properes setmanes i que té per objectiu posar a la disposició de la plantilla els últims avanços en medicina preventiva, assistencial i rehabilitadora. Comptarà amb 25 professionals especialitzats en traumatologia, radiologia i cardiologia, i entre altres novetats oferirà a les més de 3.000 dones de la companyia -un 21% de la seva força laboral- tractaments preventius relacionats amb la salut de la dona. La companyia ha invertit tres milions d'euros per a l'engegada del centre.

“Estem molt satisfets que Barcelona, que és la nostra ciutat d'origen, ens reconegui com una empresa de referència en termes de conciliació i flexibilització. El premi avala tot el que estem fent per convertir a SEAT en una de les millors empreses en les quals treballar”, ha subratllat Ros.

Premi Top Employer

Precisament, en aquest mes de febrer SEAT ha estat reconeguda, per tercer any consecutiu, com a empresa Top Employer, un certificat que l'avala com una de les millores empreses per treballar a Espanya. SEAT és el major ocupador del sector i un dels majors del país. Per cada ocupació creada de manera directa per SEAT, s'han generat a Espanya 7 llocs de treball. En els últims 4 anys, la companyia ha incrementat la seva plantilla una mitjana de 102 empleats per any i, en un context laboral d'elevat atur juvenil, el 53% dels empleats per SEAT en 2015 tenien menys de 30 anys.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix