Conveni entre PIMEC i cinc municipis per dinamitzar les economies locals

Esparreguera, Olesa, Abrera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires acorden amb PIMEC unir esforços per trobar sinergies en matèria de promoció econòmica i comerç

Els alcaldes i alcaldesses del Patronat de la Fundació FIL es van reunir aquesta setmana a l’Ajuntament d’Abrera amb representants de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) al Baix Llobregat amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el teixit empresarial de pimes i autònoms als municipis d’Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató.

Treball conjunt

L'objectiu de la reunió ha estat obrir vies de col·laboració entre els cinc municipis i la patronal PIMEC per establir un conveni de promoció econòmica i treballar de forma conjunta en el desenvolupament del petit i mitjà comerç als municipis i potenciar el teixit empresarial. La trobada ha estat una primera presa de contacte. Properament es realitzaran reunions de caire tècnic i polític on es valorarà com la PIMEC pot dinamitzar el comerç i les empreses dels cinc municipis.

El Patronat de la Fundació d’Inserció laboral (FIL) està format pel seu president, l’alcalde d’Espareguera, Eduard Rivas; l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedón; l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Carme Rallo; i l’alcalde de Collbató, Miquel Solà. Els cinc s’han reunit aquest matí amb representants de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet: el president, Ramon Pons, el Delegat Territorial, Agustí Miró, la coordinadora de comerç, Amparo Vinaja, i el membre de la Comissió Executiva, Xavier Mas.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix