AEBALL ja ha gestionat una quarta part d’ofertes de treball de tot el 2016

Els perfils més demanats el 2016 per les empreses han estat els específics del sector metal·lúrgic (28%), els comercials (23%) i els enginyers tècnics o superiors (16%)

Sembla que des de fa uns mesos hi ha certa recuperació i el mercat de treball s'està activant, tot i que, a un ritme molt inferior al que hi havia abans de la crisi, quan les ofertes de treball eren pràcticament el doble que les actuals. De moment, l’AEBALL porta un total de 48 ofertes gestionades des de l'inici de l'any, quasi una quarta part de tot el 2016.

L'AEBALL va gestionar 199 ofertes durant l'any 2016, quasi la mateixa quantitat que l'any anterior. A més, d'entre els perfils més sol·licitats per les empreses durant el 2016 destaquen els específics del sector metal·lúrgic, com per exemple matricers, fresadors, torners, planxistes, frigoristes, tècnics instal·ladors, etc., que suposen en total un  28% de les ofertes publicades per AEBALL durant el 2016. També destaca la necessitat per part de les empreses de perfils comercials (que suposa un 23% de les ofertes) i d'enginyers tècnics o superiors (15%). Aquests perfils van ser també els més sol·licitats l'any anterior, el 2015. 

D'altra banda, pel que fa al nombre de currículums, l'entitat ha rebut 21.805 CV durant l'any 2016. Són currículums de persones que s'han inscrit en alguna oferta de treball de l'entitat o persones que coneixedores del servei que ofereix l'entitat contacten per pròpia iniciativa, per incorporar el seu currículum a la seva base de dades i per demanar els serveis d'intermediació que tenen.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix