Arrenca el Talent Factory per alumnes de Gavà i Viladecans

En aquesta nova edició tindran l’oportunitat d’aprendre a fer un pla d’empresa

Ja ha començat el Talent Factory 2017, una iniciativa on els alumnes de secundària de Gavà i Viladecans podran aprendre a fer un pla d'empresa. Entre les propostes que es van fer en l'anterior prova pilot hi trobem vestidors virtuals, aplicacions per solucionar problemes informàtics, mercats a internet per facilitar la venda de roba entre particulars o restaurants mòbils basats en la dieta mediterrània.

En aquesta nova edició que tot just arrenca amb la presentació a Atrium de Viladecans s'incorporen també al Talent Factory els estudiants de secundària de Viladecans. L'objectiu, promoure l'emprenedoria entre els joves a través de la tecnologia i l'acció social. En el Talent Factory 2017 hi participen divuit instituts i escoles de Gavà i Viladecans.

Durant l'acte de presentació, es va encoratjar als joves perquè aprofitin els recursos del Talent Factoy i desenvolupin les seves idees de negoci des d'una vessant pràctica. Entre tots els projectes presentats se'n seleccionaran vint-i-quatre que rebran l'assessorament i el suport d'empreses de la zona. El projecte que guanyi aquesta edició del Talent Factory viatjarà a Silicon Valley durant cinc dies per aprendre el funcionament d'empreses com Facebook, Google o Microsoft.

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix