El Govern autoritza l’expropiació de terrenys pratencs

És una zona afectada pels nous accessos viaris al Parc de Negocis Mas Blau II

El Govern de la Generalitat va aprovar ahir autoritzar l’expropiació urgent d’uns terrenys afectats per obres de millora al Prat de Llobregat.

Un primer acord declara l’ocupació urgent dels béns i drets afectats pel Projecte executiu dels nous accessos viaris al Parc de Negocis Mas Blau II del Prat de Llobregat. D’aquest manera, el Govern dona llum verda a la petició de l’Ajuntament del Prat de Llobregat per recórrer a  l’expropiació forçosa per procediment d’urgència d’una superfície afectada per la darrera fase de les obres d’accés a aquest sector destinat al desenvolupament empresarial.

L’ajuntament sol·licitant ha justificat la seva petició pel fet que per acabar les obres d’accés al Parc de Negocis Mas Blau II és necessari soterrar la línia aèria de tensió mitjana que creua l’autovia C-32b, ja que un dels suports, de grans dimensions, obstaculitza notablement el pas dels vianants. L’acord afecta una finca propietat d’AENA, SA, de la qual s’expropien 27,92 m2 de servitud de pas soterrada i s’ocupen temporalment 142,02 m2.

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix