Sant Climent celebra una jornada de transparència dels seus comptes públics

L’acte estarà acompanyat per l’edició d’una publicació monogràfica que es repartirà a totes les llars finançada pel projecte de transparència metropolitana de l’AMB

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat celebrarà el proper dijous 2 de febrer una nova “Jornada de transparència econòmica”, l’acte públic que de manera anual i des de la passada legislatura el consistori baixllobregatí organitza per tal d’exposar a la població la situació dels comptes públics.

En aquesta ocasió, a més d’explicar l’actual moment econòmic del consistori, es repassarà l’evolució al llarg dels darrers 10 anys per tal d’oferir una perspectiva més entenedora del recorregut experimentat.

L’acte estarà conduït per l’alcalde del municipi i regidor d’Hisenda i Pressupostos i Foment de la Transparència, Isidre Sierra. La jornada estarà acompanyada per l’edició d’una publicació monogràfica que es repartirà a totes les llars finançada pel projecte de transparència metropolitana de l’Àrea Metropolitana de Barcelona del qual forma part l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Final del formulario

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix