Carburos Metálicos celebra el seu cent-vint aniversari

La companyia, amb la seu a Cornellà de Llobregat, ha presentat l'anagrama i el lema commemoratius de l’aniversari que s'utilitzaran durant tot aquest any

Carburos Metálicos, companyia capdavantera en el sector de gasos industrials i medicinals a Espanya i que forma part del Grup Air Products, celebra enguany el seu 120 aniversari. Per aquest motiu ha presentat l'anagrama i el lema commemoratiu que utilitzarà durant tot el 2017 en diferents materials de comunicació, màrqueting i senyalística de la companyia.

QJnLDQjBJ68CSKDZxVreF8EJR1nq0FZ4NZPwuWYRCoA1a5715tHrlBeCImT4CxtuOq5jtJPhXlzfWhUw1206 h926

“El nostre lema resumeix el recorregut de la companyia des de la seva creació, apostant sempre per valors com la integritat i la responsabilitat, així com per un equip humà que ha estat fonamental perquè ens hàgim convertit en un dels pilars que han enfortit i ajudat a conformar el teixit industrial d'Espanya”, explica Ahmed Hababou, director general de Carbros Metálicos. “Són 120 anys que Carburos Metálicos defineix amb el lema ‘El valor de l'experiència, la passió pel futur’ perquè en l'actualitat continuem col·laborant amb els nostres clients en més de 30 sectors diferents de la indústria per aportar solucions i productes innovadors que els ajuden en la seva activitat”, ha afegit Hababou.

La companya té previst un calendari d'activitats destinades a posar en valor l'aportació de la companyia a tots els sectors de la indústria amb els quals treballa i a la societat en general.

Radiografia
Carburos Metálicos
compta actualment amb un equip de més de 600 professionals a Espanya, una capacitat diària de producció de més d'1.200 tones de gas liquat (mtpd), 12 plantes de producció, 14 plantes d'envasament, 2 laboratoris de gasos d'alta puresa i un centre de R+D situat a Bellaterra (Barcelona) que donen servei a més de 100.000 clients.

CM6

L’empresa ha estat des de la seva creació una de les companyies capdavanteres del mercat dels gasos industrials i medicinals al nostre país, sent empresa de referència en el sector químic en temes de seguretat, innovació i sostenibilitat. Actualment es dedica a la producció, distribució i venda de gasos per a múltiples sectors: Soldadura, vidre, aigües, alimentació, medicinal, energia, petroquímica, laboratoris, congelació, refrigeració, enologia, oci i begudes, entre altres.

Des de 1995, la companyia pertany al grup nord-americà Air Products (NYSE:APD), una de les companyies de gasos industrials líders al món, on opera des de fa 75 anys. El grup va registrar unes vendes de 7.500 milions de dòlars en 2016 per la seva operació en més de 50 països i compte actualment amb una capitalització de mercat entorn dels 30.000 milions de dòlars. Aproximadament 16.000 empleats fan de Air Products la companyia de gasos industrials més segura i eficient, proporcionant ofertes sostenibles i un servei excel·lent a tots els seus clients.

Redacció / Fotos: Carburos Metàlicos

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix