Inauguració del projecte Yuzz 2017 i cloenda del BIS'16

Són dos programes d’emprenedoria que s’estan realitzen a Sant Feliu de Llobregat

El Centre Cívic Tovalloles va ser escenari aquesta setmana de la trobada dels participants de dos programes d'emprenedoria que s'estan realitzant a la ciutat. D'una banda, es va donar el tret de sortida a la nova edició de Yuzz 2017; i de l'altra, es va fer l'acte de cloenda i lliurament de reconeixements als participants del programa Baix Innova Social (BIS'16), un programa de prototipatge per a projectes amb impacte social a la comarca.

El regidor de l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals, Josep Maria Rañé, va obrir l'acte i va posar en valor totes les edicions de Yuzz a Sant Feliu. A continuació, Jordi Mabras, en representació de CISE, va explicar les principals novetats de Yuzz; i Paco Bailac, representant al SECOT, va parlar de l'aportació que fan als projectes els voluntaris sèniors que els tutoritzen.

Pablo Muiño, tècnic d'innovació i responsable del Programa Sant Feliu Innova, va parlar de l'ecosistema d'emprenedoria que hi ha a la ciutat, dels diferents programes de suport a l'emprenedoria que s'ofereixen des de l'Ajuntament i Sant Feliu Innova, amb la voluntat d'impulsar tant l'autoocupació com de generar impacte social a la ciutat i a la comarca.

Baix Innova Social (BIS'16)

Jennifer Baño, de Lazzum, va presentar el programa Baix Innova Social (BIS'16), una de les activitats realitzades l'any passat dins la Xarxa d'innovació social i col·laborativa del Baix Llobregat que durant el 2016 va estar impulsada des de Sant Feliu. Un programa de prototipatge per a projectes amb impacte social a la comarca, que ha estat un accelerador dels participants, en format concurs i amb diferents reconeixements a la tasca dels participants.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix