Intervenció de l'assessora Mònica Mendoza

Reconeixement als emprenedors de Sant Joan Despí

L’Ajuntament va voler posar en valor les persones que han iniciat els seus propis negocis durant el 2016 i aquest 2016

El Centre Cultural Mercè Rodoreda va acollir ahir l'acte Despi Enterprising Meeting, una trobada, organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí, per posar en valor l'empenta de les persones que han iniciat els seus propis negocis aquest 2016 i 2105. Mònica Mendoza, experta en assessorament a empreses i autora, entre d'altres, del llibre “Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores”, va fer la conferència Relació entre motivació i vendes per posar en valor , una sessió de motivació extra per als emprenedors que acaben d'iniciar els seus projectes.

Durant la seva intervenció, Antoni Poveda, alcalde de la ciutat, va ressaltar la iniciativa dels emprenedors que "malgrat els entrebancs de la crisi, han continuat endavant. Podem estar molt orgullosos de l'aposta que fa Sant Joan Despí en matèria d'ocupació i emprenedoria des de fa molts anys, amb iniciatives com els tres centres d'empreses que hi funcionen a la ciutat. Aquest acte vol posar en valor la feina feta.”

L’Ajuntament de Sant Joan Despí forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, que l’any 2015 va ajudar la posada en marxa de 3.817 empreses i va assessorar gairebé 30.000 persones.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix