PIMEC i l'Ajuntament d’Esparreguera uneixen esforços

A la trobada es va posar sobre la taula millorar i potenciar del teixit empresarial i comercial de la ciutat i de la comarca

Representants de PIMEC Baix Llobregat-L'Hospitalet i de l’Ajuntament d’Esparreguera es van reunir aquesta setmana amb la voluntat de contribuir en la millora del teixit empresarial i comercial de la comarca del Baix Llobregat i, en concret, de la ciutat d'Esparreguera.

La trobada, que ha estat encapçalada per l’alcalde, Eduard Rivas, i el president de la delegació de la patronal, Ramon Pons, ha servit per reforçar la presència de la patronal a la comarca i donar un important pas endavant que permeti donar resposta a les necessitats de les pimes del territori. En concret, es treballa per potenciar la competitivitat del teixit empresarial, disminuir l’atur de la zona i tenir en compte les necessitats formatives de les empreses.

Quart cinturó

El consistori i la patronal comparteixen diagnosi i objectiu per consolidar Esparreguera com a ciutat emprenedora. Entre d’altres temes, les dues parts van destacar la necessitat d'impulsar la finalització de les obres de l'autovia orbital de Barcelona o Quart Cinturó, per tal de connectar Esparreguera amb la comarca del Vallès Occidental. Aquest fet permetrà connectar les diferents urbanitzacions amb els nuclis urbans i els polígons industrials, a més de contribuir al fet que l'economia del Baix Llobregat s'enforteixi.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va explicar al consistori la tasca que està duent a terme la patronal al territori, fent especial menció al projecte de continuïtat a l'empresa. Per la seva banda, l'alcalde d'Esparreguera, Eduard Rivas, va sol·licitar més ajut de PIMEC com a agent més representatiu de Catalunya.

La reunió també va comptar amb la participació del regidor d'Educació i de Promoció Econòmica, Antoni Ferrer, el president de PIMEC Joves Baix Llobregat-L’Hospitalet, Miquel Costa, el delegat territorial de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Agustí Miró, entre d’altres representats del consistori i la patronal.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix