L'alumnat del PTT de Sant Joan Despí obre una botiga d'intercanvi

Quinze nois i noies tenen una oportunitat de posar en pràctica tot allò que estan aprenent

La botiga d'intercanvi Segon Armari que porten endavant els i les alumnes que participen en el curs de vendes, oficina i atenció al públic del programa educatiu del Pla de Transició al Treball (PTT) de Sant Joan Despí ja està en marxa.

Es tracta d'un projecte d'aprenentatge que realitzen 15 nois i noies que fins al juny participen en aquest curs del Pla de Transició al Treball que té com a objectiu formar-los en un ofici alhora que incentivar que continuïn els estudis. La botiga, doncs, és una bona oportunitat per posar en pràctica tot allò que estan aprenent. Encara, però, té més objectius, ja que, com que és una botiga d'intercanvi, s'afavoreix el reciclatge i la reutilització de productes que ja no utilitzem i que poden ser d'utilitat per a altres persones.

Qualsevol persona pot portar roba, complements, etc. (en bon estat i neta) i a canvi, segons un llistat de “preus” que ha confeccionat l'alumnat, es fa una taxació de les peces i rebreu els EUROPTT, la “moneda” que s'utilitza en aquest establiment.

La botiga obre tots els divendres (fins al 16 de juny) de 10 a 14 hores i es troba ubicada a les dependències de Promoció Econòmica, tot i que l'entrada es fa pel carrer Sant Francesc d'Assís.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix