Gavà serà la seu del Delta Comerç Tour aquest dilluns

La jornada està dirigida a professionals del comerç, la restauració i els serveis del Baix Llobregat sud.

Gavà acollirà aquest proper dilluns 19 de setembre la jornada Delta Comerç Tour que aplegarà professionals d'empreses comercials i de serveis dels municipis de la zona Delta Sud: Gavà, Castelldefels, El Prat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans. L’acció respon a un objectiu comú dels cinc municipis per promoure accions de formació i espais d'intercanvi d'experiències per tal de dinamitzar l'activitat econòmica de la zona Delta.

El tour, que arrencarà a les 9.30 hores la sala d'actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal, oferirà eines als empresaris en temes de gestió del negoci, innovació, atenció i fidelització de la clientela i comunicació per tal d'aplicar-les posteriorment als seus negocis. Així es practicarà el benchmarking visitant comerços de Gavà, que destaquen per realitzar alguna bona pràctica comercial en algun àmbit del seu negoci.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix