Viladecans The Style Outlets obrirà el 27 d’octubre

S’ha invertit més de 80 milions d’euros en la primera fase i es preveu crear 1.300 llocs de treball.

Neinver ha anunciat que Viladecans The Style Outlets té previst obrir les seves portes el proper 27 d’octubre. L’empresa està finalitzant la construcció de la primera fase de l’outlet d’acord amb els terminis previstos. Els visitants, a més de poder comprar, tindran zones de joc per a nens, facilitats per a mascotes, pàrquing per a bicicletes i altres serveis per a famílies com una sala de lactància, entre altres.

A més, Viladecans The Style Outlets disposarà de més de 1.700 places d’aparcament i punts de càrrega per a vehicles elèctrics. El centre comptarà també amb altres instal·lacions i serveis que facilitaran els accessos per a vianants i en transport públic, com un aparcament per a bicicletes amb una àrea per realitzar petites reparacions, carril bici connectat directament amb el nucli urbà de Viladecans, estació de Renfe Rodalies al costat de l’entrada a l’outlet i diverses línies d’autobusos interurbans que connectaran amb l’aeroport de Barcelona-el Prat i altres punts de l’àrea metropolitana. En aquest sentit, cal subratllar la recent inauguració del nou pont a la Carretera de la Vila així com el nou viaducte de la C-32 que milloren els accessos i donen continuïtat a la urbanització entre l’outlet, el nucli urbà de Viladecans i el Camí del Mar que connecta amb la C-31 i les platges del Baix Llobregat.

L’oferta gastronòmica, terrasses i àrees de descans completaran l’oferta d’aquest centre a l’aire lliure envoltat de zones enjardinades.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix