Sant Climent incrementa 1% la partida municipal de serveis socials

Durant la sessió plenària també va destacar l'aprovació d'una partida destinada a promoure les polítiques municipals de transparència

L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat incrementa la dotació per a les seves polítiques socials en un 1%. Aquesta decisió es ratificava ahir durant la celebració del ple ordinari i donava així compliment al compromís ja establert pel consistori durant la legislatura passada d'incrementar en un punt percentual anualment els recursos destinats a serveis socials sempre que els resultats pressupostaris siguin positius.

La mesura es perllonga també enguany en considerar que es mantenen les problemàtiques derivades de la crisi econòmica que van provocar l'adquisició del compromís. En aquesta ocasió l'aportació extraordinària serà de 6.632,78 €. Des que es va establir la mesura, l'evolució en positiu dels comptes públics del municipi ha permès que cada any s'hagi incrementat l'1% dels recursos destinats als serveis socials de la població.

L'alcalde, Isidre Sierra, considera que per a l'Ajuntament “s'ha convertit en una doble motivació mantenir els bons resultats econòmics. Per una banda perquè garantim la salut de les arques públiques en uns moments econòmicament difícils. Però també perquè ens permet posar més diners dels previstos en un àmbit tan sensible com són els serveis socials. Personalment trobo molt satisfactori que els esforços, que no són pocs, que duem a terme per racionalitzar la despesa, acabin revertint directament en aquells que més ens necessiten."

Renovació de l’equip informàtic

No era en tot cas l'única aprovació destacada durant la sessió plenària. L'Ajuntament de Sant Climent va donar llum verda a la inversió de 12.000 € que aniran destinats a la millora de la gestió municipal i dels processos de transparència a través de la renovació del seu equip informàtic. Aquesta partida se sumarà als 60.000 € atorgats per la Diputació de Barcelona en el marc del pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015 per a la posada en marxa del pla d'actuació de les TIC. Entre les mesures previstes es troben diferents millores al web municipal, la implementació d'un sistema de gestió digital de la despesa i actuacions per incrementar la seguretat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
95

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix