La plantilla d’Agbar protesta a Cornellà contra l’ERO

Uns 200 treballadors d’Aigües de Barcelona estan amenaçats per l’expedient de regulació

Amb el persistent soroll d’una casserolada, els treballadors d’Aigües de Barcelona s’han manifestat aquest dimarts devant la seu del museu de la companyia, a Cornellà de Llobregat.

L’ERO vigent, que afecta a 194 treballadors, determinarà l’externalització de 27 d’ells, segons ha explicat a LAPREMSADELBAIX.ES Eva Ferruz, presidenta del Comitè Intercentre.

Aquestes 27 persones s’externalitzen a altres empreses del grup, a on els convenis i les condicions laborals són pitjors, en comparació amb els d’Aigües, segons han confirmat aquest dimecres fonts sindicals.

Fonts de la companyia han assegurat que als treballadors se’ls manté el salari, les condicions i l’antiguitat.

En total, aquesta setmana s’han produït tres manifestacions dels treballadors d’Agbar. La més recent ha estat aquest dimecres a Barcelona, devant la torre Agbar.

Mariano Martínez / Redacció   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  | Foto: Mariano Martínez

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix