SEAT i Conector lllancen una acceleradora d’start-ups

Estarà especialitzada en automoció i mobilitat i les seves oficines estaran en les instal·lacions de l’empresa automobiística a Martorell.

SEAT i Conector s'uneixen per llançar una acceleradora especialitzada en automoció i mobilitat. D’aquesta manera impulsaran cinc start-ups al seu primer programa d'acceleració, les oficines de la qual estaran en les instal·lacions de SEAT a Martorell. Els emprenedors tindran el suport i l'acompanyament de la multinacional automobilística i seguiran la metodologia de Connector.

Suport als emprenedors

Amb aquesta aliança, SEAT té el clar objectiu de donar suport als emprenedors que aportin noves solucions al món de l'automoció i la mobilitat, apostant constantment per la innovació en la indústria automobilística. Pel seu costat, l'acceleradora d’start-ups Connector consolida la seva aposta per les aliances amb grans companyies i l'impuls de les acceleradores corporatives.

En paraules de Lucca de Meo, president de SEAT, “aliances com la que hem aconseguit amb Conector estan alineades amb la nostra visió de futur de la companyia per impulsar un ecosistema de mobilitat. La nova economia solament s'entén cooperant amb partners i integrant plataformes. L'acceleració d’start-ups ens va a permetre intercanviar coneixement i poder accedir al millor talent. Estem impulsant la transformació digital de SEAT.” Per a Carlos Blanco, soci fundador de Conector, “aquest acord consolida la nostra aposta per les acceleradores corporatives i demostra que les empreses s'estan apropant cada vegada més al món digital. Les acceleradores corporatives són una eina excel·lent perquè grans companyies accelerin la seva trasformació digital, participin en l'ecosistema star-tup i coneguin de primera mà les noves solucions tecnològiques del seu sector.”

SEAT Accelerator by Connector accelerarà projectes el model dels quals de negoci giri entorn de la indústria automobilística, de mobilitat i logística. Tots els projectes han de tenir l'empresa constituïda, ser escalables i poder-se internacionalitzar, comptar amb el producte o el servei al mercat i presentar les seves primeres mètriques. Així mateix, han de disposar d'un equip full-estafi i un líder clar. Un comitè format per directius de SEAT i socis de Connector preseleccionaran els projectes que es presentaran en el Startup Day, l'esdeveniment en el qual els socis i mentors de Connector i SEAT triaran a les cinc start-ups que acceleraran.

A Martorell

Durant cinc mesos, els emprenedors seleccionats s'instal·laran en les oficines de SEAT a Martorell, on treballaran la seva estratègia de creixement i vendes i milloraran a les àrees que ho necessitin amb el seu consell de mentors, integrat per representants de Connector i de SEAT. A més, tindran accés a ajudes de les empreses col·laboradores, formació contínua i entraran a formar part d'un dels millors ecosistemes emprenedors del país.

Per culminar el programa d'acceleració, se celebrarà el Demo Day, l'esdeveniment on els emprenedors presentaran el seu projecte davant les empreses de capital de risc (VCs), els inversors i els business angels més importants del país per aconseguir inversió. Serà també una oportunitat per identificar possibles sinergies entre les start-ups i SEAT.

Final del formulario

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix