Primer contacte laboral per als joves santboians

L'Ajuntament els ha contractat nou joves amb titulació superior durant el mes de juliol per treballar a diferents departaments municipals.

Nou joves de la ciutat que han finalitzat la seva formació superior han començat a treballar aquesta setmana a diferents àrees de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. El contracte que han signat, d'un mes de durada, els permetrà aprofitar l'estiu per tenir un primer contacte amb el món laboral.

Les persones seleccionades per a aquest projecte fan tasques relacionades a la seva formació acadèmica (universitària o cicles formatius de grau superior) al llarg del mes de juliol durant 25 hores per setmana (5 hores diàries). Els àmbits en què estan treballant són la informació a la ciutadania (Oficina Municipal d'Atenció al Públic), l'eficiència energètica, la millora i conservació de l'entorn natural, les escoles bressol, la planificació de polítiques per a la gent gran i els sistemes d'informació geogràfica aplicats al planejament urbanístic.

El projecte Primera Oportunitat, previst en el Pla de Govern 2015-19, vol donar una resposta innovadora a un dels problemes més importants de la població jove de la ciutat, les dificultats d'accés al mercat de treball, i constitueix una oportunitat real d'adquisició d'experiència laboral.

El mes de setembre s'obrirà una nova convocatòria que permetrà cobrir sis places més per treballar a l'Ajuntament durant el mes d'octubre.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix