La 4a Llançadora d'Ocupació de Coboi abaixa les persianes

El 75% de les persones aturades participants han aconseguit feina o han reiniciat els estudis.

El Casal de Casablanca de Sant Boi de Llobregat va acollir l'acte de cloenda de la 4a Llançadora d'Ocupació de Coboi. Un total de vint persones que estaven a l'atur han treballat en equip durant cinc mesos amb el suport d'una 'coach' per millorar les seves oportunitats laborals. El percentatge d'inserció (laboral o formativa) ha estat del 75%. El balanç global de les quatre llançadores fetes fins ara és d'un 60% d'insercions laborals i un 15% d'insercions formatives.

Durant l'acte de cloenda, la feina realitzada en aquesta edició de la llançadora es va presentar en forma de 'elevator pitchs' (discursos de presentació individuals i creatius) en el marc d'una exposició d'escultures realitzades per les persones participants en la llançadora en l'espai de 'coworking' de Coboi. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va assistir a aquestes presentacions.

L'equip de persones que han format part de la quarta llançadora, que han escollit el nom col·lectiu de Talent Mix, estava format per persones de diferents edats i nivells d'estudis i amb experiència en diferents sectors professionals. L'heterogeneïtat es considera un valor positiu per a la capacitat de col·laboració, aprenentatge i creativitat del grup. Els equips de la llançadora treballen per clarificar els objectius professionals dels seus membres, desenvolupar competències, millorar l'autoconeixement, enfortir els talents i donar suport emocional a les persones participants en el procés de reconfiguració de la seva trajectòria personal i professional. L'objectiu col·lectiu és trobar alternatives creatives per aconseguir èxit en la recerca de feina.

En el marc de l'acte de cloenda es va signar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundación Acción contra el Hambre per dur a terme la 5a Llançadora d'Ocupació de Coboi.


Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix