L’Ajuntament de Castellví demana ajuda econòmica a la Diputació

El consistori baixllobregatí vol fer cinc actuacions al municipi en el període 2016-19.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha demanat suport econòmic a la Diputació per a cinc actuacions del període 2016-2019. Les cinc actuacions sol·licitades són, per ordre de prioritat i any de realització: arranjament de la via pública (any 2016), arranjament del pati del CCR (2017), adequació d’instal·lacions i xarxa d’aigua potable (2017), amortització de préstecs (2019) i adequació de l’escola vella per convertir-la en un centre social obert tot l’any (2019).

L’alcalde de Castellví de Rosanes, Joan Carles Almirall, destaca que “hem consultat a molta gent” a l’hora d’elaborar aquest llistat de peticions. “En el procés per elaborar aquesta llista d’actuacions hi han participat els serveis tècnics de l’Ajuntament, els grups de l’oposició i també la ciutadania, a través de les prioritats fixades en l’enquesta del pressupost”, afegeix Almirall, que fa ressaltar que “els tres blocs que els veïns i veïnes van prioritzar en l’enquesta estan recollits, exactament en el mateix ordre, en aquesta llista d’actuacions”. Primer, manteniment i arranjament de la via pública i els espais públics; segon, reducció del deute municipal i, tercer, noves inversions.

Abans que la Diputació faci públiques quines actuacions finança, i per quin import, de les cinc que se li han demanat, tindrà lloc una reunió entre responsables de l’Ajuntament i de la Diputació, per tal que des del municipi es pugui explicar de forma més detallada cadascuna de les actuacions demanades.

Redacció / Foto: Aj. Castellví de Rosanes


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix