El servei de creació d’empreses de Molins de Rei, garantia d’èxit

El 74’2% de les empreses que han estat assessorades en la seva creació per l’Ajuntament continuen en funcionament al cap de tres anys.

Segons un estudi fet per la Diputació de Barcelona entre 47 centres locals de serveis a les empreses de tota la província el servei de creació d’empreses de l’Ajuntament de Molins de Rei és un dels més eficients. La conclusió principal de l’estudi és que el 74’2% de les empreses assistides pel consistori baixllobregatí continuen actives al cap de tres anys, la xifra més alta amb diferència de tots els centres locals. De fet, la taxa de supervivència empresarial del Baix Llobregat és del 60’9%, mentre que en el conjunt de la província de Barcelona és del 57’6%. Aquest és el segon any que la Diputació de Barcelona analitza la taxa de supervivència empresarial, i per segona vegada el rànquing és liderat pel servei d’assessorament de l’Ajuntament de Molins de Rei amb una xifra d’èxit molt similar.

Pel que fa a les empreses tancades durant aquests tres anys analitzats, el 37’5% va clausurar la seva activitat per motius econòmics. El 87’5% d’aquestes persones diu que no pensa crear una altra empresa en el futur, tot i que un 12’5% sí que té intenció de fer-ho.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, destaca que “aquesta és una dada excel·lent perquè demostra la qualitat del nostre servei d’assessorament, que no només es limita a donar informació, sinó que fa un seguiment actiu i continuat dels projectes que ens presenten”. A més, l’alcalde Casals també assenyala que “aquests resultats certifiquen que la nostra estratègia de creació d’ocupació i d’estímul de l’economia és l’encertada” i recorda que Molins de Rei lidera el rànquing de ciutats de més de 20.000 habitants de tot el país que més han reduït els nivells d’atur.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, dóna alguns detalls que expliquen aquests bons resultats en l’assessorament empresarial. “El secret està a ser exigent, i això vol dir treballar cada projecte amb insistència per garantir que parteix d’una bona base i que té moltes possibilitats d’èxit ”, diu Paz, qui ha afegit que “ens estem esforçant molt per posicionar Molins de Rei com un municipi d’oportunitats econòmiques per la gent que vol emprendre i crear el seu propi negoci.”

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix