Seat incrementarà la producció de l'Audi Q3 i l'Ibiza al juny

Aquest mes de maig les línies de producció del Q3 i l'Ibiza també treballaran els dissabtes 7, 21 i 28.

Seat a Martorell tindrà operatives les línies de l'Audi Q3 i l'Ibiza durant quatre dies addicionals els caps de setmana durant el mes de juny. En el cas del Q3, es treballarà en torn de matí els dissabtes 4,11 i 18 de juny i en torn de nit el diumenge 19 de juny. Pel que fa a la línia de producció de l'Ibiza, es treballarà en torn de matí els dissabtes 11 i 18.

La companyia ha explicat que amb aquests dies de feina addicionals es vol incrementar la producció de l'Audi Q3 en poc més de 2.000 unitats i en 6.000 l'Ibiza. En el cas d'aquest últim model, amb els dies addicionals de cap de setmana es vol donar resposta a la creixent demanda dels concessionaris, d'una banda, i compensar els dies que la línia va estar aturada entre el mes de desembre de 2015 i el gener d'aquest any per adaptar-la a les especificacions de la futura generació de l'Ibiza. Unes aturades que es repetiran entre els mesos d'agost i setembre.

Seat, que l'any passat va produir gairebé 480.000 vehicles, pacta cada mes amb els sindicats la possibilitat de treballar dies addicionals els caps de setmana en funció de les necessitats de producció. De fet, aquest mes de maig les línies de producció del Q3 i l'Ibiza també treballaran els dissabtes 7, 21 i 28.

Els torns

A diferència del Q3, que actualment es fabrica en tres torns, l'Ibiza, tot i l'increment de la demanda, continuarà amb dos torns. Per fer front a l'augment de 6.000 unitats d'aquest any, la companyia ha augmentat la freqüència diària de fabricació de 711 a 730 cotxes. Per posar en marxa el tercer torn, l'increment anual de la producció hauria de ser de 25.000 unitats, una xifra que a avui dia no es preveu.


Redacció / Foto: Seat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix