L’empresa Equilis, interessada a fer un centre comercial a Esplugues

El grup immobiliari belga invertiria uns 120 milions d’euros en aixecar l’equipament de 20.000 quadrats al barri de Finestrelles.

El grup immobiliari belga Equilis preveu invertir 120 milions d’euros per construir un centre comercial a Esplugues de Llobregat. Segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts municipals a l’Agència Catalana de Noticies (ACN), la companyia està interessada en comprar una parcel·la de 57.000 metres quadrats al barri de Finestrelles i, posteriorment, la seva intenció és aixecar-hi un equipament comercial de 20.000 metres quadrats.

Ressorgeix el Pla Caufec

D’aquesta manera, ressorgiria el projecte immobiliari Pla Caufec, que fa cinc anys va quedar en pausa arran de la crisi econòmica. L’estiu de l’any passat, la Junta de compensació que gestiona els terrenys va iniciar la urbanització de la zona, amb la intenció de concedir llicències de construcció, tant per a usos comercials com residencials.

Les obres impulsades des de la Junta de compensació –de la qual l’Ajuntament d’Esplugues en forma part junt amb altres propietaris de terrenys- es basen a urbanitzar els carrers i soterrar les línies d’alta tensió. A part de l’interès que té el grup belga Equilis per invertir a la zona, també hi hauria altres immobiliàries propietàries de parcel·les que volen adquirir un permís d’obres.

El consistori, però, nega tenir constància del nom d’aquestes empreses. Al mateix temps, fonts municipals han assegurat que l’Ajuntament “no donarà llicències d’edificació mentre no estigui finalitzada l’obra en el seu conjunt”.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix