Agustí Miró, nou delegat territorial de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

Substitueix a Pilar Agud, que deixa el càrrec per prejubilació parcial després de 14 anys al capdavant de la delegació comarcal.

Agustí Miró és el nou delegat territorial de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet. Miró substitueix Pilar Agud, llicenciada en Relacions Laborals, que deixa el càrrec per prejubilació parcial després de 14 anys al capdavant de la delegació de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet. El nou delegat territorial afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió i amb la voluntat que PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet sigui un referent pel creixement del món empresarial i associatiu del territori”. Al mateix temps, vol “contribuir a defensar i representar els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms, i a endegar projectes per tal que les empreses assoleixin els objectius de competitivitat, innovació i desenvolupament per fer front als incessants canvis i noves necessitats de l’actual situació econòmica i social.”

Miró té estudis de Ciències Empresarials i màster en Direcció General, la seva trajectòria professional ha estat marcada pel seu pas per Lauren Films com a director d’Operacions i cap de Recursos Humans i Administració. També compta amb una gran experiència com a controller industrial per a diferents empreses del sector. La seva vinculació amb PIMEC es remunta a l’any 2012, quan va ser nomenat delegat territorial de les delegacions de la patronal a les Terres de l’Ebre (Amposta i Tortosa).

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix