Les pimes i emprenedors de Sant Boi tindrà ajuda pel finançament

L’Ajuntament i l’empresa municipal Coressa organitzen una jornada per difondre fórmules alternatives als bancs i les caixes d’estalvi mitjançant microcrèdits, 'crowdlending' o 'business angels'.

El pròxim dimarts 3 de novembre, l'Ajuntament i l'empresa municipal Coresssa organitzen conjuntament una jornada gratuïta per difondre fórmules de finançament alternatives als bancs i les caixes d'estalvi. En l'actual situació econòmica fa que les persones emprenedores i les pimes troben força dificultats a l'hora de buscar finançament per als seus projectes seguint els canals habituals. La jornada presentarà una fórmula de finançament alternatiu que pretén explicar modalitats diferents com ara el 'crowdlending (finançament col·lectiu de projectes sense intermediaris), els 'business angels' (inversors privats) o els microcrèdits (préstecs sense avals).

Les ponències que hi ha previst són "Coneix els instruments de finançament alternatiu", "ECrowd! Diversifica el finançament dels teus projectes", "Avalies. Accedeix al finançament amb més garanties" i "Els microcrèdits emprenedors". A més, es presentarà el Catàleg de finançament alternatiu que elabora Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. El tinent d'alcalde de Territori i Desenvolupament Econòmic, José Ángel Carcelén, tancarà la sessió.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix