Nestlé ven la seu d’Esplugues a Meridia Capital

La multinacional pacta amb la gestora de fons ocupar l’Edifici I en règim de lloguer durant deu anys.

La multinacional suïssa Nestlé ha anunciat, en un comunicat, la venda de la seva seu central a Espanya -situada a Esplugues de Llobregat- a Meridia Capital, i ha pactat amb aquesta gestora de fons ocupar en règim de lloguer durant deu anys una de les edificacions del complex, l'Edifici I. Unes instal·lacions que van ser renovades per valor de 10 milions d'euros i en el qual treballen unes 800 persones. Respecte a l'Edifici II, de menor grandària i que estava desocupat des de fa alguns mesos, Meridia Capital preveu llogar-ho a altres empreses, encara que Nestlé podrà optar allotjar-se allí si en el futur necessités més espai.

El que no ha precisat la companyia d'alimentació ha estat l'import de l'operació i ha justificat la venda amb la finalitat de concentrar els seus recursos "en l'àmbit industrial". A més ha expressat que el canvi de propietat del conjunt dels terrenys i edificacions de la seva oficina central no tindrà ”cap repercussió en l'activitat de la seu de la companyia”.

Nestlé també han precisat que la venda comprèn tant els dos edificis del complex com el terreny en el qual estan els serveis centrals, que suma una superfície total de 17.800 metres quadrats. Les instal·lacions sumen un total de 50.000 metres quadrats si es té en compte la superfície total construïda.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix