L'Ajuntament de Pallejà ofereix incentius a les empreses

L’objectiu del consistori és millorar la situació laboral dels seus treballadors i la mesura forma part d’un programa que ofereix subvencions a empreses i comerços amb intenció d’afavorir la inserció laboral a aturats.

L'Ajuntament de Pallejà posa en marxa una nova convocatòria del programa Pallejà Contracta amb un pressupost de 25.000 euros. Es tracta d'una línia d'ajuts que pretén afavorir la inserció laboral de les persones aturades i que ofereix una subvenció a aquelles empreses i comerços que contractin a veïns i veïnes del municipi que es trobin sense feina per reduir la taxa d'atur.

Les noves contractacions han de ser, com a mínim, de sis mesos. L'Ajuntament oferirà la quantitat de 4.000 € per contracte de treball a temps complet i 2.000 € si es tracta de contractes de mitja jornada.

La principal novetat d'aquesta edició és que el consistori ha establert una línia d'incentius destinada a lluitar contra la precarietat laboral. Aquests ajuts es destinaran a les empreses que apostin per millorar la situació dels seus treballadors i decideixin convertir els seus contractes temporals en indefinits.

Redacció / Foto: Ajuntament de Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix