Luca de Meo, nou president del Comitè Executiu de SEAT

L’italià substitueix en el càrrec a Jürgen Stackmann, qui ha estat escollit com a vicepresident de Vendes Màrqueting i Postvenda de la marca Volkswagen.

Luca de Meo, actualment vicepresident executiu de Vendes i Màrqueting d'Audi AG, ha estat nomenat nou president del Comitè Executiu de SEAT. De Meo reemplaçarà a Jürgen Stackmann, qui ha estat escollit vicepresident de Vendes, Màrqueting i Postventa de la marca Volkswagen. Tots dos executius prendran possessió del seu nou càrrec l'1 de novembre de 2015.

L'italià és graduat en Administració d'empreses per la Universitat Commerciale Luigi Bocconi de Milà i compta amb més de 20 anys d'experiència en el sector de l'automòbil. Lucas de Meo va iniciar la seva carrera en Renault, abans d'incorporar-se a Toyota Europa i, a continuació, al Grup Fiat, on va dirigir les marques Lancia, Fiat i Alfa Romeo. Es va unir al Grup Volkswagen l'any 2009 com a director de Màrqueting de Volkswagen Passenger Cars brand i del Grup Volkswagen, abans d'assumir en 2012 el càrrec de responsable de Vendes i Màrqueting i membre del Consell d'Audi AG. També és membre dels Consells de Supervisió de Ducati i Lamborghini i president del Consell del Grup Volkswagen a Itàlia.

Francisco Javier García Sanz, president del Consell d'Administració de SEAT i vicepresident mundial de Compres del Grup Volkswagen, ha declarat: “Aquest nomenament no canvia l'estratègia acordada o l'objectiu de la companyia. Creiem que l'actual pla aconseguirà un creixement sostenible per SEAT en el futur. La confiança del Grup Volkswagen està confirmada pel recent anunci dels 3.300 milions d'euros que es destinaran a R+D i instal·lacions”.

Luca de Meo ha estat personalment escollit per García Sanz per succeir a Jürgen Stackmann al capdavant de SEAT. “Tinc plena confiança en què Lucca de Meo implementarà amb èxit i continuarà desenvolupant els projectes iniciats per completar la transformació de la marca en un futur pròxim”, ha dit García Sanz.

Redacció / Foto: Seat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
154

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix