La Generalitat signa convenis amb l’Ajuntament i comerciants de Molins

La voluntat de totes les parts és impulsar projectes de centres comercials a cel obert en el municipi baixllobregatí.

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, va formalitzar ahir en visita a Molins de Rei un conveni de dinamització comercial amb el consistori i l’associació de comerciants per impulsar projectes de centres comercials a cel obert a nivell local. A l’acte, a més del director general de Comerç, Josep Maria Recasens, hi era present l’alcalde, Joan Ramon Casals, a més del president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, Òscar Romero, i el president de la Unió de Botiguers de Molins de Rei, Jordi Vilaprinyó. L’objectiu dels convenis és crear sinergies comercials urbanes capaces de donar resposta a les necessitats actuals dels consumidors i convertir aquest equipament comercial col·lectiu en motor de la revitalització comercial i turística del seu entorn.

Una de les prioritats del Departament d’Empresa i Ocupació en matèria de comerç és potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials que contribueixen a la renovació de l’activitat comercial, impulsar la renovació i la innovació en el sector i vehicular la col·laboració amb altres administracions per a la dinamització dels centres comercials urbans.L’objectiu d’aquest programa és donar suport als ajuntaments i les associacions de comerciants de Catalunya per la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya (CCCO). Tant el Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda- com l’ajuntament es comprometen de forma bilateral, a col·laborar en la difusió, promoció i coordinació d’aquest pla d’actuacions.

Propostes

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal desenvolupa un pla, amb pressupost de 19.762,11 euros, que inclou actuacions on destaca la Campanya d’Aparcament. El Departament d’Empresa i Ocupació aporta al projecte de 5.031 euros. Per la seva part, la Unió de Botiguers de Molins de Reis impulsa un pla d’accions amb pressupost de 53.432 euros, que inclou accions com el Concurs d’aparadors, el primer Shopping Night, o les Campanyes de primavera i de Nadal. El Departament d’Empresa i Ocupació aporta 22.578 euros al pla.

Dimanització del Mercat Municipal

A més, Josep Maria Recasens va signar també un acord de col·laboració amb l’alcalde Joan Ramon Casals, per a l’impuls del pla d’actuacions de dinamització del Mercat Municipal de Molins de Rei. Amb un pressupost d’actuació de 113.772,07 euros, el Pla inclou la implementació de projectes com Cursos de Cuina, de serveis comercials, o la promoció d’activitats com la Fira Tapes o la Campanya de productes de temporada, entre d’altres. El Departament aportarà fins a un màxim de 30.000 euros, per tal de finançar fins a un màxim del 50% de les despeses justificades en el pla.

Redacció / Foto: Unió Botiguers Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix