La Baronda d'Esplugues, escenari de la 4a Jornada Emprenem

Enguany està dedicat a la reforma horària i adreçada a dones emprenedores, empresàries i cooperativistes així com responsables polítics i tècnics dels ajuntaments del Baix Llobregat.

Tot a punt per a la quarta edició de la Jornada Emprenem, adreçada a dones emprenedores, empresàries i cooperativistes i responsables polítics i tècnics dels ajuntaments del Baix Llobregat. En aquesta edició, el programa de xerrades està dedicat a aprofundir en els pros i els contres de la reforma horària des de la perspectiva de les empreses i la conciliació de la vida laboral i familiar.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament d’Esplugues, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, arrancarà a les 16 hores amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà. A continuació es succeïran les ponències de persones expertes en la temàtica, com Ainhoa Fornos, cap de Recursos Humans de DAMM; Emilio Arnaiz, de la direcció de Recursos Humans de Nestlé i membre de la xarxa Nous Usos del Temps de l’Ajuntament de Barcelona; i Carme Figueras, consellera del Consell Audiovisual de Catalunya, entre d’altres.

Exposició

A més, durant la jornada es podrà visitar a l’Espai Baronda l'exposició Dones d'Empresa, de l'Institut Català de les Dones, que vol fer visibles les aportacions històriques de les dones a l'activitat empresarial de Catalunya.

Redacció / Foto: Ajuntament d'Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix