Manuel Rosillo continua sent el president de l’AEBALL

L’Associació d’Empresaris de l’Hospitalet i el Baix Llobregat va aprovar un Codi Ètic i de Bon Govern així com els comptes de l’any 2015 i el pressupost del present exercici.

L’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) va celebrar aquesta setmana l’Assemblea General Anual, en la que els socis van aprovar els comptes de l'entitat corresponents a l'exercici anterior, el de l'any 2014, així com el pressupost per l'exercici en curs, el 2015. A més, la Directora General, Maria Rosa Fiol, i el president de l'entitat, Manuel Rosillo, van presentar els seus informes relatius a les tasques desenvolupades durant el darrer exercici, i les perspectives de futur.

Memòria d’activitats i serveis

Durant l'Assemblea, s'ha aprovat també la Memòria d’activitats i serveis de l’exercici 2014 de la que destaquen les més de 30 jornades informatives a les quals han participat més de 1.200 persones, per informar de tendències i novetats, així com els més de 1.000 treballadors formats, els més de 30.000 currículums rebuts per l'entitat per cobrir les prop de 140 ofertes de treball publicades per les empreses associades, o les prop més de 80 empreses acompanyades en la recerca de finançament.

Internacionalització

AEBALL també ha intensificat el suport a la internacionalització de les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, i a les accions promogudes (missions comercials a 17 països diferents, visites i participacions agrupades a fires internacionals, grups d'exportació, suport a la iniciació a l'exportació, xarxes de delegats a diferents mercats), han participat més de 150 empreses.

Eleccions

A continuació, es va celebrar una Assemblea General Extraordinària, en el marc de la qual es va escollir una nova Junta Directiva, i a més, les empreses associades han aprovat un nou Codi Ètic i de Bon Govern que a partir de l'1 de gener del 2016 regirà el funcionament de la patronal de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, així com una modificació als seus estatuts, motivada per la introducció del nou codi.

Els membres de la Junta Directiva escollida van reelegir a Manuel Rosillo com a president de l'entitat. La Junta Directiva manté l'estructura de l'anterior mandat, amb la incorporació de Baldiri Ros, president de l'Institut Agrícola Català Sant Isidre, i Josep M. Huguet, president de la Comissió del Gremi d'Hotels de Barcelona a L'Hospitalet.

Redacció / Foto: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
202

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix