L’Ajuntament de Sant Boi vol potenciar més el comerç local

Tant el Mercat Municipal Centre-La Muntanyeta com el Mercat de Sant Jordi passaran a ser dos pols d’atracció de l’eix comercial principal de la ciutat.

L’Ajuntament de Sant Noi està disposat a convertir l’eix dels carrers Francesc Macià i Lluís Pascu Roca (des del Mercat de Sant Jordi fins al Mercat Muntanyeta) en una zona de referència comercial i un espai de convivència ciutadana. Així ho marca el Pla de Comerç 2020, elaborat conjuntament per la Taula de Comerç i el consistori municipal baixllobregatí. Aquest ambiciós projecte de reforma i ampliació del Mercat de la Muntanyeta és la primera d'aquestes actuacions que es posa en marxa.

Ja s’han encetat les obres que estan previstes que finalitzin durant la primavera de l'any vinent, tot i que l'activitat del mercat només es veurà afectada durant l'estiu. La reforma consistirà en la modernització de la façana del mercat, per donar-li més il·luminació i visibilitat. A un dels nous espais de l'equipament es trobarà l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional, un element que oferirà centralitat a l'equipament comercial.

Nous espais

L'equipament tindrà altres establiments comercials, situats a la façana de la plaça, que ocuparan l'espai que deixen les parades no alimentàries. L'aparcament públic del mercat incorporarà un control d'accés per facilitar la rotació dels vehicles. D'altra banda, el supermercat LIDL ampliarà les seves instal·lacions i s'obriran 7 noves parades d'alimentació, que s'afegiran als 20 espais existents en l'actualitat.

Un pressupost de 3,5 milions d’euros

Les obres de remodelació del mercat tindran un cost aproximat de 3,5 milions d'euros. El finançament anirà a càrrec de l'Ajuntament (mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona) i de la comercialització dels nous espais. L'empresa LIDL col·laborarà amb el projecte amb 650.000 euros per fer front al cost de la seva ampliació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix