Els pressupostos participatius 2015 aposten per potenciar la música

L’assemblea oberta va decidir assignar els diners a l’elaboració d’un videoclip i a l’organització d’un taller de gralla baixa i un altre de com formar un grup musical a Molins de Rei.

L’assemblea oberta convocada en el marc de Mou!El Cul!, ja ha escollit les tres propostes juvenils que mereixen ser finançades a través dels pressupostos participatius. Dins de la categoria de 14 a 17 anys, i en l’àmbit de l’oci alternatiu, s’ha decidit apostar per l’elaboració d’un videoclip del grup de Grallioli amb el rodatge obert a la participació dels infants i joves de Molins de Rei. Es convidarà als infants de les diferents entitats de lleure del poble a participar al videoclip. Els joves formaran part de tot el procés de creació: planificació, tria de repertori, arranjament de partitures, assajos, guió, enregistrament i postproducció.

També en la mateixa categoria però en l’àmbit de la cultura i la creació s’ha optat per la realització d’un taller de gralla baixa obert a tots els joves del poble. Consistirà en la presentació teòrica de l’instrument (característiques tècniques, possibilitats musicals, repertoris...) i una part pràctica en la qual es podrà experimentar amb l’instrument i amb la seva sonoritat.

Finalment, a la categoria de 18 a 30 anys l’assemblea ha seleccionat la proposta de mostrar la creació d’un grup de música. D’aquesta manera, els components del grup musical Komba’t faran un taller en el qual ensenyaran com es forma un grup de música, com s’han de coordinar els components, els avantatges que aporta aquell qui està a dins d’un conjunt musical. Tindrà una part teòrica i una part pràctica on els joves podran experimentar amb els instruments com bateria, teclats, guitarra elèctrica...

Les tres activitats tindran lloc entre els mesos de maig i desembre de 2015 i seran obertes a tota la població de Molins de Rei.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix