Les aules d’estudi de Molins tripliquen els seus dies d’obertura

Es passa de quaranta-un dies a fer-ho fins al pròxim 30 de setembre.

L’Ajuntament de Molins de Rei multiplicarà gairebé per tres els dies d’obertura de les aules d’estudi a Molins de Rei. Gràcies a un pla d’ocupació específic adreçat a la gent jove la Federació Obrera i la Biblioteca Pau Vila passaran d’obrir les aules d’estudi durant 41 dies a fer-ho des del passat 8 d’abril fins al 30 de setembre.

Les aules d’estudi s’organitzen cada any coincidint amb els períodes d’exàmens dels estudiants universitaris per tal que els joves trobin un espai on poder estudiar amb la tranquil·litat adequada. No obstant això, els estudiants sempre havien reclamat l’extensió del període d’obertura de les aules que fins ara anava de maig a començament de juliol.

Gràcies als plans d’ocupació específics als joves que recollien els objectius estratègics del Pla Local de Joventut 2014-16, s’ha pogut ampliar de forma substancial aquest període. D’aquesta manera, les aules d’estudi a la Biblioteca Pau Vila i la Federació Obrera adreçades a joves estudiants més grans de 18 anys restaran obertes del 8 d’abril fins al 30 de setembre de 2015, a excepció de les tres primeres setmanes d’agost que els equipaments estaran tancats. En total s’obriran durant 109 dies, una xifra molt per sobre els 41 dies que s’obrien de mitjana cada estiu.

Dos joves adscrits a un pla d’ocupació portaran a terme el funcionament de les aules d’estudi, que estaran obertes en els següents horaris:

Biblioteca Pau Vila:

  • Del 8 d’abril al 30 de setembre:
    • dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 14h
    • dissabtes, de 16h a 24h
    • diumenges, de 16h a 22h

Federació Obrera:

  • Del 8 d’abril al 30 de setembre:
    • de dilluns a divendres, de 16h a 22 h

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix