La 'Primavera Experience' vol apropar Sant Boi de Llobregat als visitants

L'objectiu és mostrar a les persones les propostes per omplir el temps d'oci en aquesta època de l'any amb activitats per gaudir de la natura, el patrimoni i la cultura local.

Una trentena d'activitats d'oci per gaudir de la natura, el patrimoni i la cultura de Sant Boi de Llobregat esperen als visitants aquesta primavera durant tots els caps de setmana d’abril i juny. És la programació de la ‘Primavera Experience’ que té com a objectiu mostrar a les persones que visiten Sant Boi les propostes per omplir el temps d'oci en aquesta època de l'any.

La programació recull activitats al riu, la muntanya de Sant Ramon, les masies de Can Julià (Centre d'Interpretació del Riu), Torre de la Vila (Centre d'Educació Ambiental i d'Estudi de Residus), el parc de la Muntanyeta i les basses de Can Dimoni. En aquests punts hi haurà tallers d'experimentació i descoberta del riu, d'aprofitament de deixalles i jugateca ambiental per als nens i les nenes més petits.

D’altra banda, s’ha editat un fullet que es podrà trobar als diversos establiments hotelers, restaurants i edificis públics, amb el disseny que Kukuxumusu va idear per al plànol turístic presentat la passada Fira de la Puríssima.

Teatre i música

A més també inclou propostes teatrals de la Temporada d'Arts Escèniques i Música, les exposicions programades a Can Castells Centre d'Art i al Museu Can Barraquer, la Festa Romana de Sant Boi, els aperitius musicals SaundDays i la Festa Major.

La programació es pot consultar també al web municipal i a l'aplicacó SBApp.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix