L'escriptora santfeliuenca Maite Carranza, candidata a "Catalana de l'any 2010"

L’escriptora santfeliuenca Maite Carranza ha passat a la segona fase i ja és precandidata a “Catalana de l'any 2010”, premi que atorga el diari El Periódico.

La nominació de Carranza es deu al seu èxit aconseguit per la seva darrera obra, Paraules emmetzinades, que tracta sobre la violència de gènere i que es va presentar a les Jornades de Tardor de la Dona a la seva ciutat natal, el passat novembre.

Segons la mateixa autora, aquesta novel·la “pretén retratar el perfil del maltractador dins la societat actual i de com pot passar desapercebut per tothom”. Amb aquesta obra, Carranza vol denunciar la quantitat de joves i dones adultes que són maltractades i també les que desapareixen sense deixar rastre, com el cas de la protagonista del llibre. Paraules emmetzinades va aconseguir un prestigiós premi de literatura juvenil.

 

Podeu consultar la resta de candidats que aspiren al premi “Català de l’any 2010” i votar per l’escriptora del Baix Llobregat al web www.cataladelany.com. També es pot enviant un SMS al 25152 amb la paraula CATALA seguida d'un espai i el nom del candidat o bé trucant al número de telèfon 905.44.60.40. Hi ha temps de votar fins el proper 20 de maig.

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix