Aquest diumenge s’inaugura l'exposició fotogràfica TRAÇ·BAIX·WALK·2015

És una aproximació visual als paisatges del Parc Agrari del Baix Llobregat a través del treball de camp basant en el Walking Art.

La Masia de Can Comes, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, acollirà aquest diumenge 22 de març, a partir de les 12 hores, l'exposició fotogràfica TRAÇ·BAIX·WALK·2015. L’objectiu d’aquesta iniciativa cultura és promoure el coneixement d'alguns dels paisatges i territoris del Parc Agrari a partir de diferents aproximacions artístiques i visuals.

L'exposició, organitzada conjuntament entre el Consorci del Parc Agrari i la Universitat de Barcelona, mostra un conjunt de fotografies  que són el resultat del treball realitzat per alumnes de les assignatures Arts en Trànsit: Visions Nòmades, del grau de Belles Arts i de Walking Art, Paisatge i Fotografia del Màster de Creació Artística Contemporània de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Fins el 22 de juny

Les fotografies exposades són el resultat del treball de camp basat en el Walking Art, caminar com a pràctica artística, ètica i estètica, i aprofita la singularitat del paisatge del Parc Agrari amb unes característiques de territori periurbà que invita al descobriment i a la sorpresa. L'exposició, comissariada per Pep Mata, professor del departament d'Escultura de la UB i de l'Observatori sobre Didàctica de les Arts (ODAS) i Raimon Roda, director- gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, es podrà veure fins al 22 de juny, a la Masia Can Comas, camí de la Ribera s/n, del Prat de Llobregat.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix