El món cultural d’Esplugues de Llobregat ja té el seu web

Es va presentar la nova plataforma que té com a objectiu fomentar la producció artística de la cituat i ofereix eines i suport als creadors locals.

L’Espai Municipal de les Arts va ser escenari de la presentació del nou web Esplugues Crea (www.crea.esplugues.cat). L’objectiu d’aquesta nova iniciativa cultural és fomentar la producció artística a la ciutat i oferir eines i suport als creadors locals. El web ofereix tres àmbits de treball: l’Espai Lab, d’experimentació i innovació creativa; l’Espai en Xarxa, pensat per a l’intercanvi d’idees; i l’Espai de Dinamització, que servirà per generar i difondre una programació d’iniciatives artístiques amb Esplugues com a escenari i els artistes locals com a protagonistes. S’hi pot trobar també una agenda d’activitats artístiques i culturals, un fòrum i notícies sobre els artistes que formen la comunitat Esplugues Crea i d’altres d’interès per al sector.

Els continguts d’aquesta plataforma es despleguen en dos plànols: un d’extern, que mostra al públic en general l’activitat dels creadors i informa els artistes dels recursos que tenen a la seva disposició (espais de creació, materials, subvencions). I l’intern, ja que la pàgina disposa d’un espai intranet destinat a posar en contacte aquests artistes i fomentar sinergies i col·laboracions.

Segons va destacar l’alcaldessa, Pilar Díaz, “la cultura, més que mai, és necessària perquè ens fa crítics”. La presentació d’Esplugues Crea va comptar també amb la participació del fotoperiodista Alfons Rodríguez, Premi Godó 2011. Rodríguez va assenyalar que “no hi ha cap altra manera de potenciar la creativitat que fer-ho des de l’àmbit local.”

Nova web

A més, coincidint amb la presentació del projecte Esplugues Crea, el regidor de Cultura també va anunciar que l’Espai Municipal de les Arts –que agrupa les escoles de música, ceràmica i pintura i dibuix– ha estrenat web: www.espaidelesarts.esplugues.cat. En aquesta pàgina es recull tota la informació sobre l’oferta formativa i les activitats que desenvolupen els tres centres, amb seu a l’Edifici Puig Coca.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix