L’inici de la temporada 2015 de la Passió d’Olesa ja té data

Els personatges de Sant Joan, Sant Pere i el paper principal, el de Jesús, estrenaran cara nova.

Ja hi ha data per l’inici de la temporada 2015 de la Passió d’Olesa de Montserrat. Serà el pròxim 8 de març. A més, l’equip de direcció presentarà moltes novetats.

Per exemple, al primer acte, es volen eliminar tots els foscos des del quadre del sermó de la muntanya fins al final, amb l’objectiu d’agilitzar l’espectacle. Ja al segon i tercer acte del drama sacre, les novetats se centraran, entre d’altres, en escenes com les de la borrascosa sessió del sanedrí i la crucifixió. En el primer cas, l’escena del Sanedrí, es vol fer que el quadre sigui menys estàtic jugant amb la il·luminació, creant diferents ambients dins l’escena. I quant al quadre de la crucifixió, sobretot se li vol donar més rellevància, i remarcar certs moments de l’escena, com ara l’arribada de la Mare de Déu als peus de la creu.

Interpretació

D'altra banda, en la part interpretativa també hi haurà novetats. Personatges destacats com Sant Joan i Sant Pere estrenaran cara, i també el paper principal, el de Jesús. Així, el jove Roger Forn s’incorpora al paper de Sant Joan (al costat de Toni Ruiz i Daniel Sicart); Raül Díaz al de Sant Pere (substituint Sam Carrique, el nou president de La Passió i al costat de Joan Povill), i en el paper de Jesús s’estrena Oriol Campmany, que enguany compartirà paper amb Isidre Montserrat (que serà l’últim any que ho farà) i Pep Vilà. Pel que fa a l’elenc, també es triplicaran els papers femenins, per donar més possibilitats a les col·laboradores de La Passió, que pocs papers troben dins l’espectacle. 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix