La 31a Mostra i Festa Major d'Hivern 2015 omple els carrers de Sant Vicenç

Les noves activitats com el Showroom i el Showcooking van tenir una gran acceptació entre els visitants i els començos locals.

La 31a Mostra i Festa Major d’Hivern 2015 de Sant Vicenç dels Horts amb un gran èxit de participació. Des de les primeres activitats programades per al cap de setmana del 17 i 18 de gener fins a la lectura dels versos andalusos que es va fer ahir al Forn Romà, els assistents a l’edició d’enguany han pogut gaudir d’un extraordinari ventall d’activitats molt diverses i per a tots els gustos i edats.

Imma Prat, regidora de Cultura, ha valorat molt positivament “l’enorme implicació de les entitats culturals i l’èxit de les actuacions culturals, totes de gran nivell i amb presència de professionals de casa nostra”. Per la seva banda, el regidor d’Agricultura, Jaume Casanovas, es mostra també satisfet: “La ciutadania es va fer seva la festa, hi va haver molta participació i molt més ordre, més fluïdesa que en edicions anteriors.”

Un programa amb diverses novetats

Enguany, la programació d’activitats ha inclòs novetats en el terreny gastronòmic, com els tallers de cuina en directe ‘Showcooking’, amb la col·laboració de la Fundació Alícia; en el terreny cultural, com la lectura del manifest ‘Llegir ens ho dóna tot’, punt de partida del Pla d’Impuls a la Lectura ‘M’agrada llegir’, o també en el terreny musical, com ara el concert de l’Escolania de Montserrat en commemoració del centenari de l’Orfeó Vicentí.

En aquest sentit, el regidor d’Empresa i Ocupació, Paco Rodríguez, destaca que noves activitats com el Showroom i el Showcooking han tingut una gran acceptació per part del públic i dels comerços i que, enguany, “hem sigut capaços d’introduir nous elements que han suposat un valor afegit en innovació i qualitat i que ens ha d’ajudar a diferenciar-nos respecte a altres fires”. Les novetats en la programació s’han integrat amb d’altres activitats de la Mostra i la Festa Major amb més recorregut, com ara l’exposició hortofrutícola i d’eines antigues, l’Era del Baró, el concurs ràpid de diorames de Playmobil o el tradicional Correfoc.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

     
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix