Aquest diumenge arrenca el 20è Concurs de Teatre Vila d’Abrera

L’edició d’engany s’ha programat nou representacions, on cal destacar l’actuació de Toni Albà i el seu espectacle “Audiència I-real” a l’acte final de cloenda i lliurament de premis.

Aquest pròxim diumenge dia 1 es donarà el tret de sortida al Concurs de Teatre Vila d’Abrera, que enguany arriba a la seva vintena edició. En total s’han programat nou representacions, tres d’elles fora de concurs. Entre els participants hi ha la companyia Acte Quatre de Granollers que l’1 de febrer presentarà “Dansa d’agost”; el 8 de febrer el Grup Bell Lloc de Sant Pere de Ribes portarà a escena “La visita de la vella dama”; el 15 de febrer serà el torn de l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf que representarà “El nom”; el 22 de febrer els Blaugrana Scena de Sant Feliu de Codines amb “Festa està sa barrina”; l’Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà actuarà l’1 de març amb l’obra “Políticament incorrecte”; el 8 de març pujarà a l’escenari el grup 8uit de Teatre de Sant Cugat del Vallès amb “Traiciö”.

Tres fora de concurs

Fora de concurs, el 12 d’abril actuarà el Grup Artístic Illets, el 19 d’abril l’Escola de Teatre d’Abrera; i la cloenda i el lliurament de premis tindrà lloc el 25 d’abril amb Toni Albà i el seu espectacle “Audiència I-real”. Totes les representacions es faran a la Sala Municipal d’Abrera a partir de les sis de la tarda.

Redacció / Foto: Arxiu

     
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix