La pedagoga Anna Mª Margarit, escollida Molinenca d’Honor 2014

Una dilatada trajectòria en l’àmbit de l’ensenyament ha valgut el seu reconeixement després del recompte final de les votacions populars fetes per Internet i telèfon dels premis organitzats per Ràdio Molins de Rei.

La pedagoga Anna Maria Margarit ha estat escollida Molinenca d’Honor de l’any 2014 gràcies als vots que ha rebut a través d’Internet i del telèfon. Margarit es va imposar a les votacions als altres candidats: Jordi Romeu Nicolau, Vicenç Fernández Jiménez; Joan Clos Giménez; Sílvia Bel i Busquet i Josep Monfort José.

Durant la gala també van recollir els premis la resta de persones i entitats guanyadores de l’edició 2014 dels premis organitzats per Ràdio Molins de Rei i conduïda pels periodistes radiofònics locals, Oriol Romeu i Sílvia Artés.

Premi Cultura: Estel Solé, com a poetessa ha publicat dos llibres i ha guanyat un premi i com a actriu ha destacat amb l'obra Animals de Companyia i és coneguda per la seva participació en la sèrie La Riera.

Premi Comerç i petita empresa: Cal Manyet, comerç de proximitat que s'ha anat adaptant als canvis incorporant millores al seu establiment.

Premi Innovació: Dani Andreu, ha desenvolupat l'aplicació Gueopic per a tauletes i mòbils que permet millorar la comunicació amb persones autistes.

Premi Esports: Fran Bellido, excapità de l'Atlètic Incresa on ha tingut una llarga trajectòria esportiva. Ha estat implicat en aquest equip del barri del Canal durant 20 anys.

Premi Solidaritat i Acció Cívica: Songtaaba, Desenvolupament a l’Àfrica, ONG que actua a Burkina Faso on s'hi ha construït un dispensari i una casa pel seu responsable. A la segona fase s'hi ha de construir una maternitat, un altre habitatges i una farmàcia.

Premi Educació: Cooperativa El Cargol, es constitueix el 1982 , inicialment amb la llar d'infants el Cargol i després guanya la gestió de dos centres més, El Molí i La Traca. El seu projecte educatiu en l'etapa de 0 a 3 anys es basa en donar-li el protagonisme a l'infant i que els més petits es desenvolupin de forma autònoma, afectiva i segura.

Pel què fa al Premi Miquel Armengol de Comunicació, i com ja és habitual, es va atorgar a un destacat professional de l’àmbit del periodisme i la comunicació. Enguany aquest premi va recaure en la figura del periodista i director del programa Salvados, Jordi Évole. El periodista no va poder estar present a la gala per motius d’agenda però va deixar un missatge enregistrat en vídeo per tots els assistents en el que va reivindicar el paper fonamental de les ràdios municipals al nostre país.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix