Sant Joan Despí, capital catalana dels Tres Tombs

El municipi baixllobregatí acollirà la XVIII Trobada Nacional dels Tres Tombs de Catalunya el 10 de maig.

El Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí va ser escenari de l'acte que va donar el tret de sortida a la celebració amb la participació de l'actor Pep Plaza, que va exercir de pregoner. Cal destacar també la presència de l'alcalde del municipi amfitrió enguany, Antoni Poveda; el president de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, Santi Riba, i la presidenta de la Federació Catalana dels Tres Tombs, Tània Guasch. A més també van assistir-hi una nodrida representació de les entitats locals i de les colles que formen part de la Federació en una cita que, a més a més, es va aprofitar per donar el tret de sortida a la temporada dels Tres Tombs.

Sant Joan Despí acollirà la XVIII Trobada Nacional dels Tres Tombs de Catalunya el 10 de maig, tot i que els dies previs la ciutat farà activitats relacionades amb aquesta festa patronal que, en el cas de Sant Joan Despí, va recuperar la Colla de Geganters fa més de 20 anys. La trobada del 10 de maig tancarà la temporada catalana.

En la seva intervenció, l'alcalde, Antoni Poveda, va destacar la importància de la cultura i l'educació "com a eixos bàsics per al desenvolupament d'una ciutat. Sant Joan Despí no ha perdut la seva identitat, en bona part gràcies a la implicació activa de les prop de les cent entitats". Durant l'acte, l'Escola de Música Enric Granados va interpretar El Cant dels Segadors i l'Esbart Dansaire va ballar una sardanova.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix