Sant Climent, capital catalana de la cultura tradicional i popular

Aquest diumenge 23 de novembre se celebrarà la XXII Trobada de Gegants i Capgrossos i la VI Mostra de Grups Folklòrics.

Aquest diumenge, 23 de novembre, Sant Climent de Llobregat es convertirà, per un dia, en la capital catalana de la cultura tradicional i popular. El municipi del Baix Llobregat serà escenari de la dotzena edició de la Trobada de Gegants i Capgrossos a més de la sisena Mostra de Grups Folklòrics. L’entitat organitzadora, que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament, és la Colla de Geganters i Grallers de Sant Climent.

La jornada començarà amb una Mostra de Músics (gralles, bandes de música, etc), a partir de les onze del matí. Posteriorment, a les 11.30 hores, donarà inici a la VI Mostra de Grups Folklòrics a la plaça de la Vila on les diferents colles donaran a conèixer els seus balls tradicionals. I a les 12.30 hores hi ha programat una cercavila pels carrers de la població que acabarà amb un Esclat Final de festa al mateix indret.

Segons Álex Garcia, president-cap de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Climent, “organitzem una de les trobades anuals més importants que es fan a Catalunya, amb la participació de moltes colles de diferents punts del nostre país. Val molt la pena venir a veure-ho.”

Cal destacar la participació de la Banda de Música de Cardona, Cavallets de Mataró, Lleó de Tarragona, la Llopa de Calella, Mulassa de Falset, Ball de Pastorets de Cubelles, Nanos de Reus, Falcons de Barcelona, Gegants Nous de la Casa de la Caritat o del Corpus de Barcelona, els Gegants Valls del Prat de Llobregat, els Gegants de Santa Coloma de Cervelló i els Gegans de Castelldefels.

Redacció / Foto: CGG de Sant Climent

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix